Woman with snake
|
06 Feb 2012, 18:51
(This post was last modified: 06 Feb 2012, 19:21 by Raizen Isildur.)
|||
|
|||
Era noapte,in jur de ora 23 00.Amy merese prin şcoală,parcă căutând ceva anume.Când ajunse în faţa Camerei Necesităţii îşi scoase bagheta.
-Lumos! şopti fata iar vârful baghetei se lumină -Hey,Amy! spuse Rose -Rose,ce mama Terrei cauţi tu aici? -Păi,am observat că nu erai în dormitor aşa că atunci când te-am vazut ieşind din cameră te-am urmărit.Dar ce faci aici la ora asta? -Caut informaţii despre femeia aceea,Jaquelline Noiret. -Şi ce anume ai găsit? -Este un fost Devorator al Morţii,are 176 de ani şi a evadat din Azkaban acum 4 zile,până când a fost prinsă şi dusă din nou,ieri la ora 16 00. -Aha... -În plus am mai avut şi o viziune... -Ce anume ai visat? -În visul meu ea omora o fată pe nume Julia.În acelaşi mod în care te-a atacat şi pe tine. -Adică...doar privind-o? -Da,poate provoca dureri unei persoane doar privind-o. -La fel ca vraja Crucio? -Da. -Bine că este la Azbakan.Aşa nu va mai putea ieşi de acolo în veci. -Mai bine ne întoarcem în dormitoare. -Da. Fetele s-au întors în camerele lor iar totul era bine. SFÂRŞIT! Topic Closed ! ![]() ______________________________________________________________________ Magia este credinţa în tine, dacă tu nu poţi avea încredere in tine,nu poţi face nimic. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Woman with snake - by Amanda M. Karren - 05 Feb 2012, 17:01
RE: Woman with snake - by Amelia Rosalinda Pond - 05 Feb 2012, 23:08
RE: Woman with snake - by Amanda M. Karren - 06 Feb 2012, 16:55
RE: Woman with snake - by Amelia Rosalinda Pond - 06 Feb 2012, 18:51
RE: Woman with snake - by Raizen Isildur - 06 Feb 2012, 19:25
|