Thread Closed 
Some friends here...
07 Feb 2012, 19:02
"Eu sunt nascut in Nancy , acolo am si copilarit defapt." spuse baiatul cu oarecare alinare sufleteasca gandindu-se la copilaria lui si la prima lui iubita , pentru el cea mai frumoasa parte a vietii este copilaria si noroc ca inca nu era chiar asa de mare si mai putea profita cativa ani sau poate chiar si mai mult avand in vedere ca unii sunt copilarosi chiar si atunci cand sunt adulti.

"Nu stiu daca ai observat dar noi doi avem chiar foarte multe in comun." Kuyt chiar era uimit de cate asemanari existau intre cei doi , nu asemanari fizice ci psihice era foarte tarziu si urma sa inceapa ora de Farmece , trebuia sa ajunga , era primul lui an chiar daca i-ar fi facut o deosebita placere sa mai ramana acolo alaturi de ea .

"Eu trebuie sa plec la ore, sper sa ne mai intalnim , a fost o mare placere sa te intalnesc." cu acestea fiind spuse , el o saruta pe obrazul ei fin si cristalin si apoi o privi lung dupa care ii saruta mana ca un adevarat cavaler.

[Image: 35b8iut.jpg]

"But only a brief moment is granted to the brave one breath or two, whose wage is the long nights of the grave."

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Some friends here... - by Agnes Marie Lovel - 03 Feb 2012, 23:49
RE: Some friends here... - by Kuyt Delory - 03 Feb 2012, 23:59
RE: Some friends here... - by Kuyt Delory - 04 Feb 2012, 00:39
RE: Some friends here... - by Kuyt Delory - 04 Feb 2012, 01:24
RE: Some friends here... - by Kuyt Delory - 04 Feb 2012, 15:41
RE: Some friends here... - by Kuyt Delory - 04 Feb 2012, 23:02
RE: Some friends here... - by Kuyt Delory - 07 Feb 2012, 19:02