The sky was never the limit
08 Feb 2012, 17:23
  • Imi plac ultimele seturi. Love Ai evoluat mult. Spun asta, avand in vedere ca abia acum am avut posibilitatea sa le admir si pe alea de la inceput.
    Anyw..

Critici critici... ( tot m-ai batut la cap sa le folosesc drept arma alba=]] ) ..Thinking
    Nu sunt eu mare experta, tinand cont ca lucrez inca in Gimp si PhotoScape, dar ti-as recomanda sa incerci niste texturi. Ti-ar fi mult mai usor sa faci un sig, daca, de exemplu, ai ramane fara imagini de background.
    Si mi-ar placea daca ai incerca niste gradienturi ( aveti si in PS, parcaThinking ). Adica..ceea ce vreau sa spun.Finna sa deschizi mai multe layere deasupra bazei si sa le aplici modificand opacitatea lor si modul ( in loc de normal sa aplici hard light, difference, overlay si alte chestii .. ).

In rest nu prea mai am ce comenta.Thinking ..
    A, da, si atunci cand renderul este de calitate proasta, sa incerci sa aplici niste sharpen. Si sa-i modifici contrastul ca sa se potriveasca mai bine cu backgroundul.Smile

>Happywide< Bafta in continuare, bita. Sper ca te-am ajutat.:-ss Daca nu, sa-mi dai cu o tigaie in cap.Kiss*

[Image: nf1dep.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: The sky was never the limit - by Iseult Cromwell - 08 Feb 2012, 17:23