Thread Closed 
Lectia 2. - "Expecto Patronum"
08 Feb 2012, 23:00 (This post was last modified: 11 Mar 2012, 16:41 by Isabella River.)
  • Isabella asculta pe rand raspunsurile elevilor, apoi ridica incet din sprancene si spuse:
    "- Sunt foarte bune raspunsurile voastre, in schimb nimeni nu mi-a spus chiar ce doream eu sa aud." facu o scurta pauza, muscandu-si buza de jos, analizand expresiile elevilor. "Ceea ce asteptam de la voi era sa imi spuneti ca un Patronus poate lua o forma corporala si una non-corporala."

» Forma corporala & forma non-corporala a unui Patronus «

• Forma non-corporala

[Image: harrypatronuspoa.jpg]

- Patronusul care nu seamana cu nicio creatura vie;
    - are caracteristici distinctive foarte putine (asta daca are);
    - apare ca o explozie de vapori sau de fum din varful baghetei, fara nicio forma clar definita (culoarea ramane aceeasi ca si la forma corporala: argintiu, alb stralucitor);
    - este partial eficace in stoparea Dementorilor;
    - un Patronus non-corporal este considerat o forma mai primitiva sau mai slaba a farmecului adevarat.

Forma corporala

[Image: mypatronusd.jpg]

- Patronusul care este complet si pe deplin definit, luand forma unui animal translucid;
    - forma pe care o ia Patronusul corporal este una de animal (ca formele luate de un Animag) si se presupune ca reflecta personalitatea respectivului vrajitor;
    - daca vrajitorul care executa farmecul Patronus este Animag, este foarte posibil ca si Patronusul sau sa aiba aceeasi forma;
    - totusi, Patronusul isi poate schimba forma daca vrajitorul trece prin anumite stari emotionale puternice.

• "- Referitor la ultima idee, cine imi poate da un exemplu de Patronus al unei persoane din istorie, care s-a schimbat datorita unei stari emotionale puternice ?"
[Image: profsig.png]

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: » Lectia 2. - "Expecto Patronum" « - by Isabella River - 08 Feb 2012, 23:00

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia 6. - Farmece de vindecare Isabella River 4 2,077 22 Oct 2012, 21:10
Last Post: Tom Ronald Smith
  Lectia 4. 2) - Baghete Magice Isabella River 34 8,271 06 May 2012, 02:12