A magical place
|
09 Feb 2012, 21:49
|||
|
|||
Cercetasa se uita la ea,si imaginile din trecut..despre familia ei ii revenira in minte.Avea imagini foarte placute,ea era atasata mult de tatal ei.O invatase toate lucrurile despre magie,si ii spusese ca niciodata sa nu se aventureze in Magia Neagra..sau Devoratorilor.Julieta mereu il asculta,si ii placea sa ii asculte povestirile cu ce patise el cand era de varsta ei..si tanar ca ea.Dar acele momente s-au dus si nu mai vin inapoi,era constienta de asta..si incerca sa pastreze amintirile acelea vii ca intr-o cutiuta de amintiri,ce este pastrata in sufletul ei.Auzii spusele viperinei,si avea in totalitate dreptate si pleca capul in jos pret de cateva minute,pentru a-si reveni..si apoi zise:
-Da stiu,si de aceea incerc sa nu-i judec niciodata,pentru ca,stiu ca fac aceste lucruri cu un motiv anume.Dar ma rog,sa revenim la altceva..mai zimi cate ceva despre tine,dar de data asta sa nu fie culoarea parului..rase ea zambindu-i. Nu era genul de persoana rea,dar cand cineva o intarata...ei bine,incepea si ea..si nu era deloc de bine.Mereu incerca sa aiba o relatie buna cu ceilalti... I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|