|
09 Feb 2012, 22:24
(This post was last modified: 09 Feb 2012, 22:26 by Isabella River.)
|
|
Isabella River
|
RP Posts: 1180
Casa: Viperini
Galeoni: 2430
Slujba: Profesor "Farmece"
|
|
- Orice profil este bun, ca daca n-ar fi, n-ar mai exista, right ?
Si dap, sunt la filologie bilingv - engleza. Mi se pare un profil lejer, sincer. Adica pana mea.. 2 ore de mate pe saptamana si nici atunci nu faci mare chestie, profii de fizica/mate/chimie nu te streseaza si nu dai bac sau teza la mate [ca na, asta e problema in ziua de azi =)))))].
5 ore de engleza mi se pare Am o profa.. geniala. :| Plus ca facem pe grupe si in grupa mea suntem 14 - numai bine ca sa lucrezi calumea. In a 11-a vreau sa dau Cambridge'ul. Si ECDL'ul. Meh.
Cat despre facultate, o sa fac exact cum a facut var'miu - dau la kinetoterapie. =)))))))))
EDIT LATER:
Odette, este adevarat. La mate-info, desi este un profil destul de greu [da' na.. e real], faci multa fizica si ceva chimie si.. mate, logic, plus info, care e foarte importanta. In momentul de fata se cauta oameni care sa stie sa foloseasca un calculator. Si da, poti pleca de la profilul asta la orice facultate doresti tu - eu, de exemplu, daca vreau sa dau la.. facultatea de informatica or something.. n-am nicio sansa. Eu nici nu fac info, fac T.I.C. [tehnologia informatiei si a comunicarii].
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|