|
09 Feb 2012, 22:53
|
|
Ivy Thibault
|
RP Posts: 722
Casa: Viperini
Galeoni: 2241
Animal: Tigru - "Hope"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Si eu ador limba engleza, chiar daca nu ma prea dau in vant dupa franceza. Oricum eu nu ma duc la bilingv- engleza pentru ca am hotarat liceul inca din clasa a sasea si nu am de gand sa ma razgandesc

Am ales sa ma duc la Liceul de Arta e Arhitectura. Multi de aici spun ca mnah, Liceu' de Arta ce materii mai faci si pe acolo? dar nu e adevarat. Bine, programul chiar e mai lejer, dar am fost sa vorbesc cu profu de arhitectura si e asa de de treaba, un om extraordinar. Sper sa invat cat mai multe de la el. Si ma rog, eu am niste idei ale mele. Eu sper sa trec si mai departe, sa-mi iau si eu Cambridge-ul sau ceva si sa ma duc in Anglia, la ceva facultate de prin Londra. Vreau sa continui cu arhitectura.
Mnah, acum numai cu examenul ala stupid la mate sa termin si gata. Adica mno, nu e ca si cum nu m-as prinde ceva ceva la mate, dar chestia e ca e greu. Si am avut ghinionul sa nu nimerim o profa asa de experimentata.
Anyways, you guys have much more realistic dreams than mine . Sper sa va reuseasca toate si va urez succes la toti pentru ca inteleg si stiu si eu cat e de greu.
i'll stop at nothing to achieve freedom
“Life doesn't stop for anybody.”
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|