Ce crezi tu despre forum ?
10 Feb 2012, 09:15 (This post was last modified: 10 Feb 2012, 21:26 by Isabella River.)
  • Aaaa !! Cat ma bucur ca am gasit topicul asta ! Love =))))))
    Hmm, avand in vedere ca e din 2008, intrebarea inca poate fi pusa membrilor actuali. :- ?? So..

Imi amintesc cum era forumul in vara 2009, cand m-am inregistrat eu - tema aia cu background'ul din caramizi si stema Hogwarts'ului peste tot [la postari noi, la postari vechi, etc.]. 8-> Tin minte ca tema aia mi-a placut foarte mult - plus ca prima chestie care te atrage la un site este aspectul. Iar cand umblam pe forum, pe la optiuni, de pe telefon, am facut nu stiu cum si cand am intrat pe PC, era tema aia veche, aia gri, simpla de la inceput. O.o [stiu ca m-am chinuit o gramada sa-mi dau seama cum sa "repar problema" =)))) - ma rog, asta acum trei zile parca].

Si daca e sa ne referim la aspect, forumul a evoluat extrem de mult. Adica temele, de la cea gri, simpla, pana la asta.. au fost din ce in ce mai inventive si mai originale, mai frumoase [imi permit sa spun ca tema asta e cea mai buna de pana acum, dupa parerea mea ? :>].

Dar un forum nu evolueaza numai la capitolul aspect. Am ceva timp de cand sunt aici - evident, nu la fel de mult ca Raiz sau Kennya ^Smile^ - dar in 2 ani jumatate s-au sesizat multe schimbari. Am vazut ca si inainte mai erau slujbe si chestii, magazine, dar acum sunt sub o alta forma. Totul e mult mai simplu si mai practic - inainte nu erau scripturi pentru magazine [si in curand vor fi, cand va reusi Raiz sa le termine], nu era scriptul pentru sortare automata [mai ales sa poti alege oricand vrei daca sa fii Elev sau Adult], nu era scriptul ala pentru topicurile terminate ca sa introduca automat galeonii si punctele la Case [inainte statea Raiz sa numere postarile din fiecare RPG, sa calculeze galeonii si sa ii adauge membrilor] si nu era nici ideea cu bonusurile pentru Case in functie de numarul de elevi activi and so on.
    Si mai sunt atat de multe. O_O

Fata de anul trecut, fata de acum doi ani, fata de cand a fost conceput, forumul a evoluat extrem de mult si eu una, ca membra a comunitatii DarkMark :>, sunt mandra de el. Heart Si daca n-ar fi un forum bun, n-ar fi atat de activat, este logic.
    Deci sa le multumim adminilor de pana acum si in special lui Raiz pentru tot efortul depus. >Happywide<

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ce crezi tu despre forum ? - by Raizen Isildur - 01 Oct 2008, 22:14
RE: Ce crezi tu despre forum ? - by Isabella River - 10 Feb 2012, 09:15
Re: Ce crezi tu despre forum ? - by Lyra Dust - 02 Oct 2008, 19:03

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Parerea despre membri Bell Evans 188 45,359 31 Jan 2013, 11:11
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Aniversari pe forum Matt I. River 121 25,367 04 Feb 2012, 00:44
Last Post: Jennifer L. Campbell
  4 ani pe forum ! Isabella River 9 2,589 31 Dec 2011, 21:00
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Parerea despre membrii Kennya Allen 1,244 149,415 02 Sep 2011, 22:41
Last Post: Jennifer L. Campbell
  Totul despre zodii Bell Evans 79 18,293 25 Mar 2011, 15:35
Last Post: Belle Marie Snowdrop
  Si... chiar crezi ca stii cine esti? Samantha Hawkins 2 1,460 24 Jun 2010, 23:17
Last Post: Sophia Mason
  Un documentar despre vrajitorie Maya Lovegood 5 1,995 22 Jan 2009, 12:42
Last Post: Sharma Sanara
  Parerea despre RPG Denis D. Diggory 35 7,642 16 Jan 2009, 15:36
Last Post: Sharma Sanara
  Citate de pe forum Stefanie A. Frauke 2 1,831 16 Nov 2008, 03:25
Last Post: Kennya Allen