Romania e frumoasa
|
10 Feb 2012, 23:12
|||
|
|||
As vrea sa vorbim aici despre tot ce e frumos, la Romania, la romani. La tot ce ne apartine. Nu vreau sa vorbim despre politica sau sa vorbim despre cat de nenorocita/urata e Romania sau despre ce le mai vine unora in minte sa zica in dezavantajul tarii noastre. Fiindca m-am saturat de asta. Peste tot aud : "Romania e nustiucum. Romanii sunt niste idioti/saualtele."
In ultimul timp, m-am gandit. Toti se inseala. Doar fiindca un procent de nu-stiu-cat dintre romani nu pot demonstra ca au minte, nu inseamna ca toti sunt asa. Eu aici vreau sa vorbim despre tot ce consideram ca e frumos la Romania. Istoria ei, domnitorii grozavi pe care le-au avut Tarile Romane si chiar Romania. Sau poate artistii ei, cei vechi, care nu ne sunt contemporani - Caragiale, Eminescu, Creanga, Brancusi, Enescu, samd. - sau cei care ne sunt contemporani (fie morti sau vii) - Paunescu, Cartarescu samd. - (Am vorbit mai mult de scriitori aici - mai putin Bracusi si Enescu, care nu-s - , dar sper ca ati inteles ca putem extinde). Sau putem vorbi despre peisajele din Romania, sa puneti poze care va plac cu Romania. Ce credeti, sunteti de acord sa promovam Romania? Romania e frumoasa, doar trebuie sa acceptam asta. ![]() Hey, you just read that And this is crazy But we're both bored So RP with me, maybe! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Romania e frumoasa - by Alexandra Victoria Cooper - 10 Feb 2012, 23:12
RE: Romania e frumoasa - by Isabella River - 10 Feb 2012, 23:31
RE: Romania e frumoasa - by Alexandra Victoria Cooper - 10 Feb 2012, 23:57
RE: Romania e frumoasa - by Effy K. Dietrich - 11 Feb 2012, 00:32
RE: Romania e frumoasa - by Isabella River - 11 Feb 2012, 00:36
RE: Romania e frumoasa - by Valentino Gaunt - 11 Feb 2012, 01:42
|
Possibly Related Threads… | |||||