|
10 Feb 2012, 23:31
|
|
Isabella River
|
RP Posts: 1180
Casa: Viperini
Galeoni: 2430
Slujba: Profesor "Farmece"
|
|
- I approve this message !
Imi permit sa spun ca eu am crescut cu mandria pentru patria mea. Asta cel mai probabil pentru ca tata a fost militar de cand ma stiu [22 de ani de armata, in prezent] si cum mama lucreaza in Italia de cand aveam doar 3 ani, am stat foarte mult cu el, practic am crescut cu el, mama fijnd prezenta doar o luna pe an - si mna, nu avea cu cine sa ma lase acasa cand eram mica, asa ca ma lua cu el la serviciu, la unitatea militara si stateam acolo cu el si colegii lui. Chiar imi amintesc o chestie foarte faina: faceau repetitie pentru defilare, cred ca pentru Ziua Armatei si eu eram cu tata, iar el defila in trupa cu restul, iar eu pe langa el acolo, de mana, mica mica, uitandu-ma la toti oamenii din jurul meu care defilau. =)))))) Beautiful memories, actually.
Anyway, that's not the point.
Eu una consider ca tara noastra este una frumoasa, este una bogata, cu o istorie in spate. Si merita respectata, exact asa cum fiecare tara isi are respectul cuvenit. Romanii, ca popor, nu au fost asa [adica asa cum sunt in prezent] dintotdeauna. Asta nici pe departe [ati putea face o comparatie intre 2005 si 2011. care an era mai bun ? evident ca 2005].
Romanii s-au schimbat foarte mult, din tot felul de motive si populatia Romaniei este in scadere. De ce ? Pai oamenii nu mai vor sa faca copii [din motive evidente], multi, foarte multi pleaca in strainatate [din motive.. si mai evidente, ca mna, ati spus ca u facem politica aici, so.. ]. Deci in mare parte, cum a aratat si ultimul recensamant, populatia tarii noastre este in scadere si este imbratranita. Si asta, din nou, nu e bine..
Ceea ce ma enerveaza pe mine defapt [si aici voiam sa ajung] sunt toti oamenii astia care fac tara asta in fel si chip. :| Si mai sunt si romani, pe deasupra. Frate, ii vezi peste tot cum injura Romania si cum spun ca abia asteapta sa plece de aici si nu stiu ce. Pai bai. Cum naiba sa mai mearga tara asta inainte si cum naiba sa isi revina, daca nici macar locuitorii ei nu ii dau respectul cuvenit si nu sunt mandri cu patria lor ? :| Bine, ai ce ai cu cei de la putere, that's ok - dar cand te referi la tara si la istoria ei and so on.. I don't get it, what's wrong ? Aici te-ai nascut - deal with it. Cum sa mearga totul mai departe, cum sa mai spui "generatiile viitoare vor schimba ceva" cand defapt.. generatiile viitoare vor doar sa plece de aici ?
Este adevarat ca tara este reprezentata de locuitorii ei, da. Si asta e cel mai trist lucru aici. Pentru ca din cate se pare, locuitorii ei s-au cam tampit. Oamenii sunt de vina pentru reputatia asta naspa, nu tara in sine, ca ea saraca n-are nicio treaba. In ziua de azi nu se mai apreciaza adevaratele valori, cum se face in alta parte si asta e un lucru trist.. Tot ce sper este ca totusi generatiile viitoare, de ce nu geratia asta chiar, va schimba ceva. Nu cred ca se va merge doar in jos, hai sa fim seriosi.
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|