Romania e frumoasa
|
11 Feb 2012, 00:32
|||
|
|||
Kath, chiar nu ştiam , spre ruşinea mea
![]() ![]() Revenind, chiar mă bucur că s-a creeat acest topic. Sunt aboslut de acord cu tot ceea ce aţi scris Isabella şi Kathleen . România este o ţară superbă cu o istorie bogată şi nişte peisaje care te lasă cu gura căscată. Avem totul, avem natură , toatel tipurile de relief, o faună şi floră bogată, dar nu ştim să apreciem mai nimic. În loc să distrugem toate lucrurile şi locurile frumoase ar trebui să le conservăm pentru generaţiile următoare şi pentru frumuseţea lor însăşi. Avem o mulţime de lucruri cu care să ne mândrim şi există multe lucruri pe care le-am putea face ca să schimbăm situaţia de faţă, dar în loc de asta ne lăsăm traşi de turmă şi ajungem ( marea majoritate) să pierdem din vedere lucrurile pentru care luptam altădată. Şi acum să nu mai spun de oameni, care sunt cu adevărat minunaţi. Există multe persoane în această ţară care ar putea avea un viitor strălucit, care merită toate cuvintele de laudă (indiferent că este vorba de muzică, ştiinţă sau orice alt domeniu), dar cum am mai spus nu ştim să apreciem, aşa că mulţi dintre aceştia se pierd pe drum, sau pur şi simplu renunţă fiindcă dacă încearcă să facă ceva diferit este pur şi simplu înlăturat. S-o luăm de exemplu pe Alexandra Stan , mna că o ştie toată lumea. Are o voce minunată (nu cea mai extraordinară, dar totuşi frumoasă) şi ar putea ajunge departe cu ea făcând muzică de calitate, dar cum am mai spus lucrurile cu adevărat frumoase 'nu se vând' , aşa că preferă să urmeze exemplul celorlalţi cântăreţi din ţară. Repet avem o grămadă de lucruri cu care să ne mândrim, o mulţime de oameni de oameni valoroşi ( ca să nu uităm că româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume :> ) , dar nu reuşim să le apreciem cum trebuie. Şi ca să vă mai înveselesc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S.: Te iubesc România ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Romania e frumoasa - by Alexandra Victoria Cooper - 10 Feb 2012, 23:12
RE: Romania e frumoasa - by Isabella River - 10 Feb 2012, 23:31
RE: Romania e frumoasa - by Alexandra Victoria Cooper - 10 Feb 2012, 23:57
RE: Romania e frumoasa - by Effy K. Dietrich - 11 Feb 2012, 00:32
RE: Romania e frumoasa - by Isabella River - 11 Feb 2012, 00:36
RE: Romania e frumoasa - by Valentino Gaunt - 11 Feb 2012, 01:42
|
Possibly Related Threads… | |||||