Take It Slow
12 Feb 2012, 23:58 (This post was last modified: 13 Feb 2012, 00:00 by Mina Fabienne Potter.)
Mina se uita in ochii fetei din fata ei. Nu mai vazuse niciodata un verde asa tipator. Fata o privea rece, distanta, insa Mina nu dorea sa ii arate ca se simte putin stanjenita. Se uita la bagheta ei, care acum se odihnea in mana fetei si zambi. O cerceta mai bine cu privirea si ii zari emblema de pe roba. Viperini. Mina ii zambi calduros, in speranta ca va lasa garda jos cu acea privire care te baga in sperieti.
Se uita in jur, ca sa vada daca zgomotele provocate de ele trezisera pe cineva, insa Sectorul Interzis era cufundat intr-o tacere de mormant ca intotdeauna. Mina se apropie cu un pas de fata si ii spuse, mai mult soptit:
-Buna, numele meu este Mina Fabienne Potter, am fost si eu eleva in aceasta scoala, pana de curand. Paremi-se ca te-am mai vazut pe aici. Cum te numesti, daca imi permiti?

Fosta soimita ii intinse mana fetei, asteptand ca fata sa i-o ia, spunandu-i in acelasi timp numele. Dar in momentul imediat urmator, niste carti cazura de pe un raft din spatele lor. Mina se intoarse brusc, smulgandu-si bagheta din mana fetei si indreptand-o inspre locul cu pricina. Sopti o vraja, iar locul acela se lumina dezvaluind...nimic. Mina ramasese calma si se intoarse din nou cu fata spre fata.
-Scuze, ii spuse ea, schitand un zambet.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Take It Slow - by Mina Fabienne Potter - 12 Feb 2012, 14:14
RE: Take It Slow - by Lexie Stryder - 12 Feb 2012, 16:13
RE: Take It Slow - by Mina Fabienne Potter - 12 Feb 2012, 17:11
RE: Take It Slow - by Lexie Stryder - 12 Feb 2012, 19:02
RE: Take It Slow - by Mina Fabienne Potter - 12 Feb 2012, 23:58
RE: Take It Slow - by Lexie Stryder - 14 Feb 2012, 22:14
RE: Take It Slow - by Mina Fabienne Potter - 15 Feb 2012, 13:39
RE: Take It Slow - by Lexie Stryder - 16 Feb 2012, 19:59