Admitere 2012
|
14 Feb 2012, 17:28
|||
|
|||
Eu, de exemplu sunt la liceul de mate info. Si da, mi se pare un profil destul de greu, fara sa tinem cont de faptul sa sunt doar in clasa a 9-a. Ideea e ca trebuie sa iti placa. Eu, de exemplu, nu am vrut cu nici un chip la mate. Pur si simplu stiam (si stiu) ca nu era (este) de mine. Eu am facut cam ca si Isa. La examene am luat la mate 7,75, iar la romana 9,90. Insa la mine a fost si problema cu orasul si asa. E un singur liceu in limba roana, insa si acela are o singura clasa buna si anume cea de mate info. Uneori imi pare rau ca nu m-am dus acolo unde am vrut cu adevarat, adica stiinte sociale, insa incep sa inteleg ca nu puteam alege ceva mai bun decat clasa in care sunt acum. Insa, nu vreu sa descurajez pe nimeni, asa ca, daca vreti la mate-info, si simtiti ca vi se potriveste, atunci GO ON, caci nimeni nu stie mai bine decat voi ce stiti si ce puteti.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
2012 Bye - Welcome 2013 | Irine Wagner | 8 | 2,666 |
05 Jan 2013, 11:41 Last Post: Ada McNair |
|
Admitere 2010 | Lyra Dust | 56 | 13,444 |
13 Jun 2011, 20:59 Last Post: Isabella River |
|
2012-Schimbarea polilor magnetici | Iseult Cromwell | 15 | 4,450 |