Hambarul bufnitelor
|
20 Mar 2008, 02:08
|||
|
|||
Intrand in hambarul bufnitelor, incercand sa treaca neobservata printre multime, Adina Weasley scoase un pergament ingalbenit si o pana, si incepu sa scrie o scrisoare matusii sale.
Draga mea matusa, Vreau mai intai sa te anunt ca am ajuns cu bine aici... imi place mult la Hogwarts si am picat la Cercetasi! Sunt fericita ca m-am integrat destul de usor si mi-am facut chiar si cativa prieteni. Ma distrez pe cinste alaturi de Cercetasi, iar domnul profesor Dumbledore e cel mai de treaba om pe care l-am intalnit. E foarte intelept si prietenos chiar cu toti elevii. Au inceput sa imi placa Previziunile Despre Viitor, materie care o preda D-na profesoara Trelawney si Aparare Contra Magiei Negre. Imi va fi dor de voi, dar promit sa va scriu cat mai des. Sper ca voi sunteti bine. Probabil ne vom vedea la Craciun. Pana atunci, va imbratisez cu toata dragostea. Adyna Reciti scrisoarea zambind, lua o bufnita micuta, alba, ii lega usor bucata indoita de pergament, sopti ceva in timp ce tine bagheta atintita spre ciocul bufnitei si ii dadu drumul sa zboare pe bolta cerului, departe, la parintii si matusa ei. Apoi, privii pe pereti si dadu sa iasa cand... OOC: ...nu mai am idei :|: ... si scuze daca am gresit ca am scris doar despre mine ![]() Nu dispera cand greul vietii te apasa, Si nici nu plange dupa al tau destin, Caci dupa chinuri viata e frumoasa, Cum dupa ploaie cerul e senin. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intalnire in Turnul Bufnitelor | Ginny Malfoy | 8 | 1,518 |
03 Jan 2009, 22:00 Last Post: Ginny Malfoy |