|
|
17 Feb 2012, 19:26
(This post was last modified: 17 Feb 2012, 19:27 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Dadu mana cu ea,in acelasi stil de hello cowboy masculin,cum facea cu majoritatea oamenilor,aproape rupandu-le mana din incheietura. Ii dadu drumul a scurt timp,bucurandu-se ca purta costum de baie. Nu ca ar fi fost ceva mai bun,din moment ce costumele de baie il atatau si mai mult. Trebuia cumva sa scape de dorinta de a se apropia mai mult de ea. Defapt,ii placea culoarea costumului. Yummy.
Carsten,incantat. Referitor la ceea ce tocmai ai spus,ei bine,da. Eu le urasc,ele ma urasc. E ceva nativ. Frati-miu avea o bufnita,eu am decapitat-o,el a incercat sa imi ucida cobra,a fost muscat. Eu am fost pedepsit. De atunci urasc orice pasare.
Explicatia veni rapid,debitul verbal fiind crescut. Adora sa vorbeasca,fara a-si ascunde accentul german. Nu era un Malfoy,propriu-zis,fiind doar fiul doamnei Malfoy iar sotul ei il adoptase,desi Carsten avea aproape 31 de ani. Pe cale paterna se tragea dintr-o veche familie de vrajitori din inima Germaniei si era mandru de acest lucru. Privi putin in jur,apoi realiza ca I se facuse atat de frig incat nu-si mai simtea jumatate din corp. Imi e frig. Pot sa intru langa tine,in cada? Promit sa las mare parte din haine pe mine.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|