O baie singura...
17 Feb 2012, 19:26 (This post was last modified: 17 Feb 2012, 19:27 by Kurt F. Malfoy.)
  • Dadu mana cu ea,in acelasi stil de hello cowboy masculin,cum facea cu majoritatea oamenilor,aproape rupandu-le mana din incheietura. Ii dadu drumul a scurt timp,bucurandu-se ca purta costum de baie. Nu ca ar fi fost ceva mai bun,din moment ce costumele de baie il atatau si mai mult. Trebuia cumva sa scape de dorinta de a se apropia mai mult de ea. Defapt,ii placea culoarea costumului. Yummy.

Carsten,incantat. Referitor la ceea ce tocmai ai spus,ei bine,da. Eu le urasc,ele ma urasc. E ceva nativ. Frati-miu avea o bufnita,eu am decapitat-o,el a incercat sa imi ucida cobra,a fost muscat. Eu am fost pedepsit. De atunci urasc orice pasare.

Explicatia veni rapid,debitul verbal fiind crescut. Adora sa vorbeasca,fara a-si ascunde accentul german. Nu era un Malfoy,propriu-zis,fiind doar fiul doamnei Malfoy iar sotul ei il adoptase,desi Carsten avea aproape 31 de ani. Pe cale paterna se tragea dintr-o veche familie de vrajitori din inima Germaniei si era mandru de acest lucru. Privi putin in jur,apoi realiza ca I se facuse atat de frig incat nu-si mai simtea jumatate din corp. Imi e frig. Pot sa intru langa tine,in cada? Promit sa las mare parte din haine pe mine.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O baie singura... - by Aylee L. Lovel - 13 Feb 2012, 22:07
RE: O baie singura... - by Kurt F. Malfoy - 17 Feb 2012, 14:56
RE: O baie singura... - by Aylee L. Lovel - 17 Feb 2012, 17:00
RE: O baie singura... - by Kurt F. Malfoy - 17 Feb 2012, 19:26