there's always a little curiosity
21 Feb 2012, 00:00 (This post was last modified: 21 Feb 2012, 10:25 by Agnes Marie Lovel.)
"-Isa !" spuse roscata dintr-o suflare . Varfurile parului ei roscat se facura portocalii..dupa care din nou rosii . Le prinse in palme ridicandu-se dupa ce o vazu pe Isa . Le dadu drumul suvitelor de par si-i zambi prieteni sale , totodata profesoarei sale .Se apropie de ea imbratisand-o calduros , asa cum nu facea cu oricine desigur . Era o fire foarte egoista uneori .

"-Se pare ca astazi este tura mea , surase roscata ."

De cele mai multe ori , se intalnea cu Isa la cursurile de Farmece . Nu prea apuca sa o vada in weekend , iar in cursul saptamanii o vedea plimbandu-se pe holuri cu un teanc de hartii in brate gata , gata sa cada . Zambi larg cand isi aminti asta .

Nu era politicos , dar ce sa-i faci ? Se plimba pe langa vitrinele lustruite . Nu si-ar fi permis sa-si umble degetele pe suprafata lucioasa de sticla , iar in al doilea rand nu avea chef sa se spele pe maini a doua oara .
"-Ce te aduce pe aici ?"

OOC:Cand spun oricinee .. nu ma refer la o singura persoana . Hai ma :-l nu vrea nimeni sa castige puncte pentru casele lor ? :-w Sa posteze cat mai multi :'3 Doar stiti ca s-a spus de chestia cu RPG numai in doi . Postati , postati , postati ! >Happywide<

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: there's always a little curiosity - by Agnes Marie Lovel - 21 Feb 2012, 00:00