Thread Closed 
» Regulament «
20 Feb 2012, 17:28 (This post was last modified: 15 Apr 2012, 14:28 by Isabella River.)
» Regulament «
[Image: charmsk.png]

• • Pentru a participa la cursul de Farmece trebuie sa va inscrieti mai intai [completand o fisa aici] si evident, odata inscrisi, participarea la ore este obligatorie [va puteti inscrie si in timpul Cupei - nu are importanta].
    - Pentru fiecare absenta se scad 20 de puncte de la Casa.
    - La trei absente nemotivate veti fi taiati de pe lista cu elevi inscrisi.
    - Absentele vi pe puteti motiva trimitand un PM [mesaj privat] profesorului.

• Am hotarat ca la fiecare Cupa a Caselor sa reactualizez Lista cu elevii inscrisi, asa ca cei care vor dori sa participe in continuare la acest curs, vor fi nevoiti sa completeze cate o fisa noua de inscriere la fiecare Cupa noua.

• In cazul in care doriti sa nu mai participati la acest curs, va rog sa imi trimiteti un PM in care sa imi spuneti acest lucru - altfel este in dezavantajul vostru si al Casei, deoarece va vor fi scazute puncte.

• Orele de curs se vor desfasura in stil RPG, deci rugamintea mea este ca mesajele voastre sa aiba macar 7 randuri.
    - Nu aveti voie sa modificati dimensiunea caracterelor - va voi modifica fiecare post, daca este nevoie.
    - La lectii, pentru fiecare post RPG care nu contine un raspuns, primiti 10 puncte; pentru fiecare post RPG care contine un raspuns, o intrebare (pusa din proprie initiativa, legata de lectie) sau completari aduse la raspunsul altui elev sau chiar la ce am spus eu, primiti de la 10 la 35 de puncte.

• As vrea sa nu scrieti replicile profesorului. Puteti, in schimb, spune lucruri de genul "Profesoara aproba scurt din cap." si asa mai departe, dar fara replici concrete. Oricum, Power-Play'ul este interzis membrilor cu o vechime pe forum mai mare de o luna.

• Temele mi le veti trimite prin PM (mesaj privat) pentru a nu exista neintelegeri sau mai exact, sa nu se puna problema copiatului.
    - Temele sunt obligatorii.
    - Pentru fiecare tema nefacuta se vor scade 20 de puncte.
    - La trei teme nefacute primiti o ora de detentie [prezenta la detentie este obligatorie].
    - Pentru fiecare tema efectuata corect veti primi un anumit punctaj pentru Casa voastra [de la 15 la 35].
    - Veti avea un interval de timp pentru a efectua tema - pe care il voi preciza in topicul cu lectia respectiva.

• Rezolvarile testelor mi le veti trimite tot prin PM [din acelasi motiv specificat mai sus], iar notele le veti afla din topicul cu testul.
    - Testele sunt obligatorii.
    - Pentru fiecare test nefacut se vor scade 50 de puncte de la Casa.
    - Voi specifica in respectivul topic intervalul de timp in care veti putea efectua testul, in functie de dificultatea acestuia.

• Limbajul vulgar, jignirile sunt strict interzise. Va vor fi scazute incepand cu 50 pana la 100 de puncte si puteti primi si o ora de detentie daca nu respectati aceasta regula.

• Vor fi lectii la care nu veti avea teme [ore de practica, spre exemplu], dar vom face ora in stil RPG si pentru raspunsurile si mesajele voastre veti primi puncte pentru Casa voastra.

• Daca aveti nelamuriri sau intrebari, va rog sa imi trimiteti un PM.
    P.S. - Am refacut acest topic si am adaugat pe langa reguli, toate informatiile necesare, cum ar fi punctajul acordat la lectie and so on - cred ca daca cititi ce scrie aici, n-o sa aveti nelamuriri.
[Image: profsig.png]

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
» Regulament « - by Isabella River - 20 Feb 2012, 17:28
RE: » Regulament « - by Isabella River - 15 Apr 2012, 14:29