|
20 Feb 2012, 20:45
|
|
Emma Clearwater
|
RP Posts: 77
Casa: Niciuna
Galeoni: 705
Slujba: Ingrijitor pentru bufnitele scolii
|
|
- "- Tocmai m-am intors din Hogsmeade, am avut putina treaba acolo si am inghetat. E foarte frig afara, iar mie nu prea imi place vremea asta." raspunse stramband din nas.
Isi lasa privirea sa cada pe cainele Isabellei care statea la picioarele acesteia, intins pe podea. Avea o privire blanda si nu parea rau, insa daca s-ar fi ridicat in picioare si ar fi latrat putin, Emma era convinsa ca ochii i s-ar mari de spaima.
Se lasa in genunchi si incerca sa il mangaie putin pe cap. Cainele inchise ochii si scoase usor limba, iar Viperina rase scurt, dandu-si seama ca ii place.
Se intoarse pe fotoliu si ii zambi Isei.
"- E tare dragut." spuse facand un semn cu capul spre Rottweiler. "Cum il cheama ?"
Ii placeau cainii si intr-un fel, Warro ii amintea Emmei de primul sau animal de casa, care fusese un catelus pe care il gasise in curtea castelului parintilor ei - nu stia cum, dar ii convinsese sa o lase sa il pastreze. Viperina ofta, amintindu-si ca murise in urma cu cinci ani.
Observa cartea din mainile Isabellei si incerca sa citeasca titlul. Nu ii era cunoscut.
"- Tu ce mai faci ?"
- Emma Clearwater -
- Isabella River -
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|