|
I'm a schoolgirl in love with her sempai II
|
20 Feb 2012, 21:23
|
|
Odette B. Malfoy
|
RP Posts: 996
Casa: Viperini
Galeoni: 613
Animal: Sarpe veninos - "Aymar", Lup - "Nymeria"
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Cand ii vazu pe cei doi cum se uitau la ei cu acei ochi de caine bleg se enerva cumplit. Sari pe Amen doborandu-l la pamant si incepand sa ii stranga bandajele din jurul gatului.
-Il omori! striga Itachi luandu-o cu grei de pe biata mumie care se chinuia sa isi recapete suflul.
-Chiar? Ca eu nu mi-am dat seama, spuse ironic viperina.
Baiatul o facu cu greu sa inteleaga ca mai devreme sau mai tarziu Amen si Alan aveau sa isi primeasca pedeapsa bine meritata, insa viperina nu se lasa convinsa prea usor. Se uita apoi dupa Deidara si Madara care plecasera deja dupa apa si mancare. Lui Odette ii veni imediat o idee si ii striga inapoi. Transfigura cu ajutorul Kenniei cateva pietre, iar acum avea recipiente pentru apa si mancare.
-Va fi mai usor asa, spuse Odette inmanandu-le recipientele.
Se intinse pe iarba sperand ca pana dimineata nu aveau sa o manance gandacii si incepu sa se gandeasca la toate lucrurile pierdute. Si ea si Kennya aveau seifurile de la Gringotts pline dar cu banii si bunurile de acolo nu faceau nimic in lumea Incuiata.
-Au ajuns cu mancarea? Intreba la un moment dat dandu-si seama ca ii era groaznic de foame si ar fi mancat orice in acea clipa.
Odette Bellatrix Malfoy
In Slytherin you'll make your real friends....
|
|
Messages In This Thread |
RE: I'm a schoolgirl in love with her sempai II - by Odette B. Malfoy - 20 Feb 2012, 21:23
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|