Thread Closed 
I'm a schoolgirl in love with her sempai II
20 Feb 2012, 21:34
Kennya fu aruncata in patul mare si auzi usa inchizandu-se in spatele ei. Madara se uita la ea fix si isi dadu seama ca nici o amenintare nu avea efect asupra ei asa ca ajunse la concluzia ca cel mai bine era sa o mituiasca cu ceva. Statu cateva clipe pe ganduri, uitandu-se pe fereastra in cazul in care avea o inspiratie geniala cand auzi niste sunete ciudate venite din coltul camerei. Isi indrepta privirea acolo si o vazu pe Kennya ingropata cu nasul in dulapul lui plin cu lenjerii.
“Auzi, dar tu ai chiloti numai in culorile negru si alb? Nu esti deloc la moda. Da-mi voie sa fac unii verzi. Sunt sigura ca iti va sta bine.” zise aceasta concentrata in timp ce tragea de elasticul unor boxeri destul de stramti.

Madara panicat sari pe ea cand vazu ca isi scoate bagheta si o lua din nou pe sus sa o arunce in pat. Stia ca avea sa isi bata capul cu viperina, insa momentan era cea mai buna solutie. El era obisnuit sa nu doarma cu zilele, insa ea sigur va avea sa resimta efectele unei nopti nedormite. Se indoia putin de gandurile lui avand in vedere ce caracter avea fata, cand auzi niste sunete puternice ca niste bubuituri venite din camera lui Itachi.Ofta adanc si isi trecu mana prin par, cautandu-si hainele cu care dormea de obicei noaptea.
“Auzi, dar tu dormi de obicei la bustul gol? Sa fac si eu asa? Stiu ca nu e camera mea si ar trebui sa ma supun regulilor.”
Madara ramasese pironit cu privirea la ea si ceda pentru prima data amenintand'o printre dinti ca avea sa o lege de pat daca nu se cuminteste.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I'm a schoolgirl in love with her sempai II - by Kennya Allen - 20 Feb 2012, 21:34

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Love me or leave me at London Wanda J. Bennet 64 7,218 15 Jul 2012, 20:32
Last Post: Wanda J. Bennet
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,064 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel
  I'm a schoolgirl in love with her sempai Odette B. Malfoy 45 7,259 19 Jan 2012, 11:48
Last Post: Kennya Allen