O intamplare neobisnuita
|
25 Mar 2008, 12:29
|||
|
|||
"Nu am nici cea mai vaga idee." raspunse Angela.
Se intoarsera amandoi pe calcaie, usor, simtind pe cineva in spatele lor, cand cineva ii atinse umerii Angelei. Aceasta se intoarse iar, brusc, inspaimantata la culme, pregatita sa scoata un tipat de goroaza, dar observa ca nu era nimeni si nimic altceva decat Adyna Weasley. "Of... ce ne-ai speriat!" se linisti Plesneala. "Da' ce cauti si tu aici?" "Pey... eu... voiam sa explorez... stiti voi..." isi gasi cu greu cuvintele Adyna. "Deci tu faceai acele zgomote?" intreba Angela plina de speranta si mult mai calma. "D...da. Am vrut sa merg si prin biblioteca... am auzit ca este un sector interzis, dar m-am gandit ca mai bine merg la culcare." explica Adyna. Atunci Angela si Plesneala se uitau ingroziti unul la altul. Vazand ca nimeni nu zice nimic, Adyna continua. "Dar de ce sunteti iar asa speriati? Acum stiti ca am fost eu si nimeni altcineva." "De fapt, am auzit zgomote venind chiar din biblioteca... d...din Sectorul Interzis... nu e departe de aici si s-au auzit foarte bine zgomotele, ca sa ne putem da seama ca veneau de acolo. Iar daca tu nu ai fost acolo..." raspunse Angela. "Inseamna ca e altcineva in Sectorul Interzis." continua Plesneala propozitia inceputa de Angela. Aveau dreptate. Dar cine putea fi in Sectorul Interzis in miezul noptii? Ceva nu era bine... simteau asta. OOC: Continuati, continuati e pacat sa se termine... ![]() Nu dispera cand greul vietii te apasa, Si nici nu plange dupa al tau destin, Caci dupa chinuri viata e frumoasa, Cum dupa ploaie cerul e senin. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O intamplare neobisnuita - by Plesneala - 04 Mar 2008, 17:00
Re: O intamplare neobisnuita - by Angela Slytherin - 06 Mar 2008, 20:54
Re: O intamplare neobisnuita - by Plesneala - 06 Mar 2008, 20:58
Re: O intamplare neobisnuita - by Adyna Weasley - 25 Mar 2008, 12:29
Re: O intamplare neobisnuita - by Angela Slytherin - 25 Mar 2008, 19:20
Re: O intamplare neobisnuita - by Shayera Holl - 26 Mar 2008, 18:46
Re: O intamplare neobisnuita - by Angela Slytherin - 27 Mar 2008, 17:20
Re: O intamplare neobisnuita - by Shayera Holl - 27 Mar 2008, 19:01