Thread Closed 
The trials of life (I)
20 Feb 2012, 22:59
“Daca am fii completat sentinta astazi, am fi putut spune cu usurinta ca au fost atacat pe drumul spre Minister. Imi pare rau, dar a dost decis ca toate crimele efectuate nu pot fii iertate doar din cauza ca ii era frica de Voldemort si era influentat prin amenintari.” Femeia mai tanara parea sa-si ceara scuze silentios, ceea ce o facea pe Kennya sa aiba impresia ca cei doi bosorogi zbarciti din fata ei erau responsabili de toata tarasenia.

“Katherine, trebuie sa iti faci decizia acum. Daca cum vezi timpul e esenta. Trebuie sa ajungeti pana la hanul in care veti sta inainte ca soarele sa apuna,” vorbi femeia mai batrana, facandu-le cu mana la gardieni in timp ce acestia primira oportunitatea de al lega din nou la ochi si sa-l traga dupa ei intr-un scaun din coltul cel mai indepartat/ Cel putin acum avea mainile libere si se ajuta de ele. O tuse falsa ii atrase atentia Kennyei asupra problemei de fata.

“De ce are nevoie de un asistent? Pana la urma acesti tipi vor sa o faca fara sa o cunoasca intai pe Kate?” intreba Kennya aratand spre Ryan si Pierce solicitant. Pentru prima oara o femeie foarte tanara si slabuta intra in incapere si vorbi.

“Un asistent este vital pentru liderul departamentului. Trebuie sa faca fata oricaror capcane la care este supus conducatorul si trebuie sa il suporte pentru ca acesta sa ia cele mai bune decizii. In cazul actual, adica al meu, dificultatea este sa stea treaz destul de mult incat sa-si faca treaba si termine rapoartele, este de asemenea o persoana foarte avida de bani si ii place sa cheltuiasca mult. Eu pe de alta parte, sunt modesta si nu suport munca neterminata. Observi? Urmeaza principiul Yin si Yang, al compatibilitatii.” Explica ea cat putea de clar, dar ceva tot nu parea in regula.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
The trials of life (I) - by Kennya Allen - 20 Feb 2012, 22:43
RE: The trials of life (I) - by Kennya Allen - 20 Feb 2012, 22:44
RE: The trials of life (I) - by Kennya Allen - 20 Feb 2012, 22:45
RE: The trials of life (I) - by Kennya Allen - 20 Feb 2012, 22:46
RE: The trials of life (I) - by Kennya Allen - 20 Feb 2012, 22:47
RE: The trials of life (I) - by Kennya Allen - 20 Feb 2012, 22:49
RE: The trials of life (I) - by Kennya Allen - 20 Feb 2012, 22:50
RE: The trials of life (I) - by Kennya Allen - 20 Feb 2012, 22:52
RE: The trials of life (I) - by Kennya Allen - 20 Feb 2012, 22:54