The trials of life (I)
|
20 Feb 2012, 23:05
|||
|
|||
“Uh, multumim. Adica o sa am nevoie de tot ajutorul pe care poti sa mi-l dai la aceste probe.” Zambi larg la el incercand sa slabeasca tensiunea din masina. Acesta se uita in dreptul ei si ii zise.
“Nu exista nici o garantie ca aveam sa ridic un deget ca sa va ajut. Ryan sau Pierce... Ei pareau sa fie mai mult decat bucurosi sa va ajute pe marile Kennya si Katherine.” Ouch, nenorocitul, nu era nevoie sa o spuna cu atata rautate. Desi stiau ca era inca suparat pe ele. “Este evident o afacere mai buna, nu crezi? Presa Katherine subiectul. Zambetul ei deveni ceva mai inocent pana cand acesta se misca sa vorbeasca din nou stergandu-il imediat de pe fata. “Nu conteaza cum o sa iasa lucrurile. Vom reusi. E singura solutie. Asta ar trebui sa fie mai mult decat un motiv pentru noi in ceea ce priveste concluzia. Stiu ca pentru tine ar fii mai bine daca am esua.” Musca inapoi Kate, una dintre sprancene arcuindu-se foarte mult. Daca avea sa reuseasca cu aceste probe, David avea sa isi ispaseasca toate greselile si va fi nevoit sa lucreze sub ea. Daca ar fi dat faliment, Katherine ar muri in locul lui iar el va scapa din Londra bine mersi. Ambele solutii sunau bine pentru David. Viperina isi trecu mana prin par cand se gandi ce prostie facuse. Nu trebuia sa esueze. ![]() ![]() “We Slytherins are brave, yes, but not stupid. For instance, given the choice, we will always choose to save our own necks.” |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|