|
21 Feb 2012, 23:32
|
|
Effy K. Dietrich
|
RP Posts: 516
Casa: Cercetasi
Galeoni: 800
Animal: Tigru - "Lotte"
Slujba: Ingrijitor pentru bufnitele scolii
|
|
- Liz îşi trântise rucsaul vechi undeva la rădăcina unui arbore mai bătrân, fără a se uita prea mult în direcţia acestuia, mai mult nervoasă pe propria persoană din cauza faptului că nu gândise să strecoare în acel haos de pene, călimări de cerneală şi pergamente - plus alte lucruri nefolositoare- un fular sau măcar o pereche de mănuşi. Se încruntă uşor şi îşi privi mâinile subţiri, ale căror degete se înroşiseră uşor la vârfuri. Strâmbă din nas indignată şi-şi strecură mâinile în străfundurile buzunarelor, reuşind să găsească cu această ocazie şi bagheta sa din lemn de cireş. Bine măcar că nu o uitase şi pe aceasta nu? Zâmbi ironic şi se uită spre profesoară , atunci când aceasta vorbi.
Ascultă răspunsurile colegilor săi, surâzând forţat, atunci când descoperise că cei mai mulţi ştiau exact ce să răspundă.
" Eu nu am creat decât o dată un patronus." Începu Cercetaşa uşor nesigură." Avea formă corporală , dar nu ştiu sigur ce era. N-am avut destul timp să-l analizez. Semăna cu un câine, sau şacal." Continuă pe acelaşi ton calm şi plăcut, dar uşor gânditor şi nesigur când veni vorba de aspectul patronusului.
Sincer abia aştepta să înceapă practica pentru a descoperi animalul ce-i reprezenta protectorul magic. Zâmbi în cele din urmă şi începu să bată uşor din piciorul, zăpada ascuzând oarecum sunetul strident al acestuia. Acesta era unul din lucrurile ce-i plăceau cel mai mult la iarnă; ticurile sale ciudate erau mai greu de observat când toată atenţia îţi este aţintită asupra frigului .
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|