What the hell am i doing here?
22 Feb 2012, 21:41 (This post was last modified: 24 Feb 2012, 21:58 by Julieta D. Thibault.)
OCC: Privat

Simti cum frigul ii ingheata tot corpul.Chiar daca in Turnul Cercetasilor, era cald in camera unde dormea se pare ca in castel era destul de frig noaptea.Nici nu stia de ce mai intreba de ce oare e frig, era oricum noaptea tarziu cand nimeni nu umbla si toti dormeau.Nu avea somn, toata ziua ii fusese intoarsa pe dos cu cursurile si alte chestii.Statuse in biblioteca mai bine de 2 ore si incepea sa se plictiseasca.Nu putea sa citeasca cartile ei preferate, ci doar cele de la cursuri..avea examene peste examene si simtea ca nu mai putea.Isi lua roba de la cercetasi si insigna, si isi puse bagheta in buzunar, si incepu sa cutreiere castelul.Ajunse in fata baii plangacioasei Myrtle..nu stia ce sa faca, sa intre in baie?! avea chef de plangacioasa Myrtle,sau sa stea pe coridor sa se plictiseasca? Intra in baie, si ajunse in fata oglinzii uitandu-se insistent..auzii pasi si zise:
-Myrtle nu am chef de tine ! Poti sa iesi afara!..continua ea, dar se pare ca nu Myrtle intrase pe usa ci...

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
What the hell am i doing here? - by Julieta D. Thibault - 22 Feb 2012, 21:41