What the hell am i doing here?
24 Feb 2012, 13:28
  • Ii arunca o privire sceptica. Nu era evident ca putea sa deranjeze, chiar daca intrase? Aproape ca isi dadu o palma, auzindu-i aceasta logica. Continua sa-si aranjeze parul, evitand o altercatie, caci cu siguranta ca balanta s-ar fi inclinat in favoarea ei. Myrtle se pare ca lipsea astazi, si ii parea putin rau, caci de obicei o tachina rau de tot pe fantoma, chiar daca biata fosta fata plangea de aproape inunda baia.
    "Hei, Myrtle!" o striga el, cu un ton batjocoritor. "Ai nevoie la baie? Oh stai, am uitat ca esti moarta!" continua Guillaume, cu un aer satisfacut, cand auzi suspinele fantomei.

Incepu sa se plimbe prin camera incolo si incoace, incercand sa-si dea seama unde s-ar putea ascunde fantoma. Privirea lui cazu pe cercetasa care se uita in oglinda.
    "Concurezi la Miss Cercetasi?" o intreba, ridicand o spranceana, si privind-o ironic.

war is coming, prepare for the massacre
[Image: tumblr_lqxdg8QbF61qiiqm6o1_500.gif]
We are the children of death. Know us by our scars, tears, and hatred. We are the shadows cast by your holy light.
They will not force us, they will stop degrading us, they will not control us. We will be victorious
.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: What the hell am i doing here? - by Guillaume J. Devereux - 24 Feb 2012, 13:28