Back in time
25 Feb 2012, 12:26
Oftase involuntar. Simplul fapt ca isi amintea de Porrin o afecta, dar trebuia sa se obisnuiasca deoarece era inevitabil. A fost o persoana care i-a marcat viata in timpul in care traise si o facea si in continuare . Daduse din maini discret in semn ca voia sa alunge gandul. Zambise fiind bucuroasa sa il intalneasca din nou pe Raizen. Avea multe sa ii spuna despre acel Devorator al Mortii. Probabil il mai tinea minte din ziua in care se intalnisera cu el la minister sau .. poate ca nu. Ma rog, conta prezentul. Deschise gura pentru a vorbi, dar nu inainte sa se mai uite inca o singura data la acel tablou pe care il privise Vrajitorul mai inainte. Chicotise scurt. Erau multe tablouri .. sugestive. Hmm.

"Pai adevarul este ca .. Ah, da. Il chema Tomas Porrin. Si da, e mort. Intr-un final s-a terminat acel chin. Am aflat atat de multe. Fusese casatorit cu matusa mea, sora tatei. Era practic .. unchiul meu." Nu stia ce sa ii mai spuna despre Tom, nu putea sa ii spuna ca intr-un fel .. ea l-a ucis! Pur si simplu nu putea.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Back in time - by Rosalie Vivienne Alden - 24 Feb 2012, 23:45
RE: Back in time - by Raizen Isildur - 25 Feb 2012, 11:52
RE: Back in time - by Rosalie Vivienne Alden - 25 Feb 2012, 12:26
RE: Back in time - by Raizen Isildur - 26 Feb 2012, 02:31
RE: Back in time - by Rosalie Vivienne Alden - 26 Feb 2012, 15:29

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  It's been a long time... Isolde du Maurier 4 1,420 13 Dec 2011, 23:29