there's always a little curiosity
25 Feb 2012, 22:17
  • Isabella ii raspunse la imbratisare lui Agnes, apoi ii zambi cald. Nu o vazuse prea des in ultima vreme si chiar ii lipsise.
    "- Ce te aduce pe aici ? intreba Agnes.
    Viperina doar ridica din umeri si isi inclina capul intr-o parte.
    "- Stii si tu. N-am nimic de facut, deci hoinaresc prin Castel. N-am mai fost pana acum in Sala Trofeelor, trebuie sa recunosc." raspunse uitandu-se in jur.

Nu ii venea sa creada ca in toti acesti ani de cand era la Hogwarts nu mai fusese in Sala Trofeelor. Ce e drept, "escapadele nocturne" de care avusese parte impreuna cu prietenii ei erau mai mereu in Camera Oglinzii lui Erised sau in Camera Necesitatii, uneori chiar pe doemniile Hogwarts'ului, dar asta mai mult cand era cald afara.

Inainte sa mai poada adauga ceva, Lexie intra si ea, inchizand usa in urma ei. Isa simti cum i se mareste zambetul si isi saluta sora.
    Nici de aceasta data nu mai apuca sa spuna nimic, deoarece in camera intra o fata pe care Isa nu o cunostea nici macar din vedere. Ochii ii cazura pe insemnele Ochilor-de-Soim de pe roba si zambi. "Probabil e noua." isi spuse in gand.

"- Buna. Sunt Jade." se prezenta fata.
    Isabella ii intinse mana prietenos si ii raspunse:
    "- Buna, Jade. Eu sunt Isabella."

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: there's always a little curiosity - by Isabella River - 25 Feb 2012, 22:17