Thread Closed 
~lost
25 Feb 2012, 23:35 (This post was last modified: 28 Apr 2012, 22:50 by Julieta D. Thibault.)
  • Se uita la ea..si ezita cateva secunde."Ea a inceput sa se poarte urat..eu ii raspund cu aceeasi moneda" continua ea.Ofta adanc si zise:
    -Uite, nu a fost intentia mea sa te ranesc.Nici eu nu sunt intr-o situatie prea buna cu familia, si deaia sunt mai irascibila.Dar mereu..te-ai purtat mai ciudat si urat cu mine.Nu am cum sa ma port cu tine..cum sunt eu defapt, daca tu mereu ma iei peste picior.Si eu am parintii prinsi la Devoratori..si daca nu ma alaturam lor ii omorau.Nu vroiam sa fiu o Devoratoare, dar circumstantele m-au facut sa fiu.Nici tu nu stii cum e sa stai in fiecare seara cu gandul "Oare ce fac mama si tata?"..Au fost omorati sau mai traiesc?Vorbesc cu ei odata la nu stiu cate luni.Stiu ca nu e tot una, sa ai parintii prizonieri cu sa fie morti, dar nici asta nu e usor.Eu am vrut sa fiu amabila, si dupa prima discutie a noastra, dar mereu..ai raspuns rece.Nu am cum sa fiu altfel decat sunt tratata.

Ofta din nou dupa ce zise acestea, si se intoarse cu spatele.Ii spusese adevarul..
    -Cercetasii nu sunt asa perfecti cum crede toata lumea.Si eu nu am o parere proasta sau rea despre viperini.Cu Isabella ma inteleg bine..din prima m-am inteles bine.Dar tu..mereu ai vorbit in batjocura..sau faceai glume..ce nu erau la locul lor.Tu cum crezi ca eu ma simteam cand incercam sa fiu draguta si tu imi raspundeai o replica dura sau in batjocura...continua aceasta si apoi se uita la luna..si in gol..

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
~lost - by Lexie Stryder - 24 Feb 2012, 23:13
RE: ~lost - by Julieta D. Thibault - 24 Feb 2012, 23:20
RE: ~lost - by Lexie Stryder - 25 Feb 2012, 21:04
RE: ~lost - by Julieta D. Thibault - 25 Feb 2012, 21:15
RE: ~lost - by Lexie Stryder - 25 Feb 2012, 22:05
RE: ~lost - by Julieta D. Thibault - 25 Feb 2012, 22:14