Back in time
26 Feb 2012, 02:31
  • Raizen știa mai mult decât lăsa să se vadă.. însă nu mai spuse nimic. Era bucuros că lumea s-a lepădat de un Devorator al Morții, oricine era acesta. Într-un fel i se părea ciudat că după moartea lui Voldemort, aceștia continuau să existe și să-și desfășoare activitățile malițioase. Zâmbi pe sub mustață când se gândi la Kennya. O da, avea mustață. Și cioc. Neagră ca pana corbului și destul de lungă, având în vedere că trecuseră doar trei luni de când se bărbierise ultima oara. Îi plăcea noul său look. Era mai bad-ass așa.

Ochii-De-Șoim nu au reușit să câștige ultima Cupa a Caselor. Știu că ar trebui să fiu imparțial dar... e casa mea de suflet. De acolo a început totul. Îmi aduc aminte ce plăcut surprins am fost la sortare. M-am bucurat că nu am picat la Cercetași sau Viperini. Sunt prea mainstream.” zise el râzând. „Și... ce ai făcut în vacanță ?

Elevii treceau grăbiți pe lângă ei. Se vedea că începuse un nou an școlar la Hogwarts. Se bucura să vadă castelul plin de viață. Se simțise cam singur în ultimele luni. Stătuse mai tot timpul prin Hogsmead, la Capul de Mistreț. Era un loc pe gustul lui. Liniștit și întunecat. Mhm, poate era frecventat de unele personalități cam dubioase, dar Raizen își vedea tot timpul de berea lui, netulburat. Nu știa cât timp mai avea acum pentru toate astea, trebuia să se ocupe de multe lucruri, aici, la castel. O privi curios pe Rosalie.

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Back in time - by Rosalie Vivienne Alden - 24 Feb 2012, 23:45
RE: Back in time - by Raizen Isildur - 25 Feb 2012, 11:52
RE: Back in time - by Rosalie Vivienne Alden - 25 Feb 2012, 12:26
RE: Back in time - by Raizen Isildur - 26 Feb 2012, 02:31
RE: Back in time - by Rosalie Vivienne Alden - 26 Feb 2012, 15:29

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  It's been a long time... Isolde du Maurier 4 1,415 13 Dec 2011, 23:29
Last Post: Andreea Black