Back in time
|
26 Feb 2012, 15:29
|||
|
|||
Cand auzise cuvintele despre casa Ochiilor-de-Soim ii aparuse un suras inevitabil. Da, ii parea extrem de rau ca nu castigasera ultima cupa a caselor. Intr-un fel considera ca era vina ei avand in vedere ca data trecuta a fost sefa de casa, dar intr-altul mandria o impulsiona sa isi doreasca cu atat mai mult sa castige aceasta cupa a caselor. Avea sa contribuie de aceasta data cat de mult ii era in posibilitatea ei. Oftase la intrebarea lui Raizen realizand pentru prima data ca nu avea ce sa povesteasca despre vacanta de iarna. Nu stia cum sa schimbe subiectul, deci era nevoita sa ii raspunda si la asta. Prima data insa..
"Ei bine, adevarul este ca sunt dezamagita de mine insami ca nu am castigat cupa trecuta. Oricum timpul nu e pierdut. Putem sa castigam din nou .. sper. De doua , trei cupe nu s-a mai intamplat acest lucru. Sper ca acum va fi mai bine. In plus avem o noua sefa de casa. Iar in legatura cu vacanta .. mai nimic. Am fost la casa alor mei, m-am rupt de realitatea aceasta ciudata pentru ceva timp. Dar tu ..? cum ti-ai petrecut concediul?" , il intrebase Rose pe Vrajitor. Nu au avut inca ocazia sa vorbeasca mai pe indelete despre tot ce s-a intamplat in ultima vreme. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Back in time - by Rosalie Vivienne Alden - 24 Feb 2012, 23:45
RE: Back in time - by Raizen Isildur - 25 Feb 2012, 11:52
RE: Back in time - by Rosalie Vivienne Alden - 25 Feb 2012, 12:26
RE: Back in time - by Raizen Isildur - 26 Feb 2012, 02:31
RE: Back in time - by Rosalie Vivienne Alden - 26 Feb 2012, 15:29
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |