make a wish.
|
26 Feb 2012, 15:39
(This post was last modified: 26 Feb 2012, 15:40 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Isi lua roba pe ea, cu gandul ca astazi avea sa citeasca ceva.Zilele astea statuse degeaba si, ura datile cand statea degeaba.
Pur si simplu, nu percepea ideea de a nu face nimic degeaba, cand sunt atatea chestii de facut. Isi baga bagheta in buzunar, si isi aranja buclele la oglinda..apoi iesi usor pe usa din Turnul Cercetasilor pentru a nu face zgomot.Cobora pe scarile mari, observand ca era o liniste deplina. Ajunse in fata la biblioteca, si deschise usor usa.Observa, ca bibliotecara adormise asa ca nici nu avea de gand sa zica ceva, pentru a o trezi.Mereu o enervasera bibliotecarele cu tot cu regulile lor.Se duse la raftul cu carti, isi alese cartea pe care o astepta de saptamani sa o incerce si isi cauta o masa de studiu.Isi cauta cartea, si nu observa ca, din greseala se izbise de scaunul unui baiat.. -Scuze, eram atat de captata sa-mi caut cartea, caci nu te-am vazut..continua ea.. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|