make a wish.
|
26 Feb 2012, 22:39
|||
|
|||
Se uita la el, facand ochii mari si statu pe ganduri cateva minute.Da era adevarat, nu trebuie sa judeci omul dupa aparente.Ea nu facea chestia asta niciodata..stia ca viperinii chiar daca sunt vazuti rau, tot inauntrul lor au ceva bun, chiar daca uneori nu iasa la iveala ci doar prin vorbe..rele.Isi musca buza inferioara..gandind.Chiar daca lumea ii vedea pe Cercetasi mai buni ca Viperinii..iar pe viperini ii vedeau intr-o lumina proasta, nu era asa.Ea considera ca, toate casele aveau acelasi rang la comportament.Si Cercetasii greseau la fel ca viperinii...
Se uita la el, cu un zambet cald pe fata..observandu-i trasaturile.Avea niste trasaturi fine, ca ale ei.Inghiti in sec, observandu-i ochii care o fascinasera de la inceputul serii.Ii auzi intrebarea retorica si zise: -Da sunt la Cercetasi...si da stiu, cercetasii nu se inteleg bine cu viperinii..ma rog asta zic unii ca se vede la suprafata, chiar daca nu e asa.Cat despre tema "viperinii", stiu ca toti au bun simt, chiar daca se mai iveste cate unul mai rau, dar mereu am stiut ca fiecare are ceva bun inauntrul sau..oricum, eu zic pe fata tot ce cred..mai bine asa. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|