Viaje épico para Esmeralda
27 Feb 2012, 18:34
  • Isabella il privi pe Raizen cum mai avea putin si isi desfacea slitul de la pantaloni - care erau ascunsi bine pe sub pelerina groasa de iarna si lunga pana in pamant. Isa se intreba de ce mai avea nevoie de pantaloni daca.. in fine, detalii, detalii.
    "- Se intuneca.. better drink my own piss !"
    Cand il auzi, Viperina se ridica si fugi spre el, iar din inertie aproape ca il dadu jos - bineinteles ca Matt nu avea timp de asemenea trivialitati, fiind foarte ocupat cu acea sssspirala iiiiinfiniiiiita.

Isabella se indrepta de spate si isi scutura pelerina. Il apuca pe Raizen de ambele brate - evident ca era prea puternica pentru ca Directorul de la Hogwarts sa se poata opune - si vorbi cat mai serioasa posibil:
    "- Ok, inteleg ca esti barbat, ai o varsta, este perfect normal, eu te inteleg, suntem intre prieteni si nu trebuie sa te rusinezi." facu o pauza pentru a se asigura ca nu vorbea prea repede, asa cum avea obiceiul, apoi ii dadu drumul si se indrepta spre locul ei si continua: "Deci te rog sa stai jos si sa mananci mancarea in care zici ca ai pus LSD si apoi sa.." dar se opri brusc, privind in gol.
    "- CE ai pus in MANCAREA ASTA LA CARE EU M-AM STRADUIT ?!"

Insa Raizen avea pe chip o expresie de genul.
    Asa ca Isabella se aseza si isi continua masa, incepand sa se simta tot mai fericita si dandu-si seama ca situatia in care se aflau nu era chiar atat de grava: adica.. 3 vrajitori, dintre care doi erau elevi - dar ea era Sefa de Casa, baa - si Directorul de la Hogwarts, cea mai respectata Scoala de Magie, Farmece si Vrajitorii, toti fumati in Padurea Interzisa, lasati prada celor mai fioroase creaturi, in cautarea perfectiuniiiii: Esmeralda.
    "Ce ar putea sa mearga rau ?" se intreba era in gand intinzandu-se pe iarba aceea moale si verde, care defapt nu era iarba moale si verde si aratand cu degetul pe sus, dupa unicornii aceea rozz cu aripi albastre in dungi cum se joaca pe ceeeeer.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Viaje épico para Esmeralda - by Isabella River - 27 Feb 2012, 18:34