make a wish.
|
27 Feb 2012, 22:12
(This post was last modified: 27 Feb 2012, 22:14 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Se uita la el curioasa, sa-i afle si ea povestea.Nu-l prea vedea de partea Devoratorilor, dar fiecare are povestea lui si poate avea motive sa treaca pe partea lor.
-Pai..nu stiu cu ce sa incep.Am vazut ca, ai avut o expresie ciudata cand am pomenit de Magie Neagra.Ei bine..incep cu asta..Nu am poveste prea lunga dar ma rog.Totul a inceput..pe la varsta de 11 ani, cand eu cu sora mea am fost aduse la Hogwarts, pentru a invata magie..si sa stim sa ne descurcam. Dar pe parcursul timpului, tata ne invatase destule incat sa stim sa ne descurcam.Dar in ultimul timp, simteam ca se petrece ceva ciudat cu parintii mei si asa si era.Devoratorii i-au constrans sa treaca de partea lor..pentru ca, eu sau sora mea sa nu..murim .S-au sacrificat pentru noi, iar acum..sunt tinuti prizioneri..deoarece au cazut in capcana, doar ca sa ne salveze.Iar cu ceva timp in urma..ei bine ne-am aliat si noi cu ei, doar ca sa nu le faca rau parintilor.Familia Potter, este o familie puternica si de aceea Devoratorii o vor de partea lor. Desii..nu-mi prea place chestia asta dar nu am de ales..si se pare ca am batut destul de mult din gura..rase aceasta.Dar povestea ta..cum e? continua ea uitandu-se drept in ochii lui , prizandu-i privirea.Se ferea sa-i zica mai multe pe motiv ca, poate il plictisea..si povestea ei nu era prea interesanta. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|