|
27 Feb 2012, 22:44
|
|
Michael Stark
|
RP Posts: 204
Casa: Niciuna
Galeoni: 780
|
|
- Jake o asculta pe Julieta intr-o tacere politicoasa. De ce tot spunea ca povestea ei nu era interesanta? Toate povestile erau interesante. Exact asta era chestia pe care nu o intelegea el la oameni. De ce atat de complicat? Oricum, povestea ei era putin tragica dupa parerea lui. Adica, stia si el cum sa traiesti fara parinti, si chiar nu era usor. Mai ales cand stiai ca li s-ar putea intampla ceva rau. Totusi, zambi cand fu intrebat acelasi lucru.
"Ei bine, eu am avut o adolescenta normala, cu toate ca am avut un fel de scoala "personala" din cauza bogatiei parintilor mei. Mi-au dat profesori particulari, de aceea am venit atat de tarziu la Hogwarts," spuse el, zambind cu jumatate de gura.
Intr-adevar, nu prea stia ce sa ii spuna Julietei despre familia lui. Era o intreaga poveste de spus si lui ne prea ii placea sa o spuna. Mai ales pentru ca o mai spusese inainte. Complicat...ca de obicei. Incerca sa nu zambeasca, amuzat de faptul ca propriile ganduri erau complicate, chiar si asa, incercand sa le simplifice pe toate la termenul a trai.
"Vino cu mine in Sectorul Interzis si o sa iti spun si restul," zambi acesta, aruncand o scurta privire spre usa si implicit spre bibliotecara adormita.
I look so good I might die
Give me a scotch. I'm starving.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|