make a wish.
|
29 Feb 2012, 19:44
|||
|
|||
Ajunsera in Sectorul Interzis, la partea unde avea Jake sa-si continue povestea.Deabea astepta sa vada ce istorie are familia lui Jake, mai ales ca..din cate observase era si o parte intunecata.Pasi usor pana ajunse langa el, din nou si astepta ca sa vada continuarea.
Isi dadu parul blond cu bucle de pe ochii albastri, si observa cum Jake ii intinde o carte in care se pare ca se afla istoria familiei lui.Zambii cald, si ii lua cartea din mana uitandu-se putin prin ea.O interesau mult acele povesti si carti, ii placea sa citeasca despre istoria unor familii mai ales despre Magia Neagra. Ramase umpic uimita auzind de Voldemort, deoarece nu crezuse niciodata ca, familia lui avea vreo legatura cu magia neagra.Inghiti in sec auzind-i cuvintele si zise: -Fi sigur ca o sa le citesc, daca nu acum..sigur no sa am ce face zilele viitoare si o sa ma apuc de citit..continua ea.Oricum cautam o carte buna...lua cartea in mana inca uitandu-se prin ea, dar dintr-o data observa o usa care se deschide usor, dar nu vedea nimica deoarece era intuneric.Isi scoase bagheta zicand "Lumos".. -Haide sa vedem ce e acolo..continua ea prinzandu-l de mana, alergand inspre partea aceea. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|