Thread Closed 
What's up ..your head is broken ?
29 Feb 2012, 23:35 (This post was last modified: 01 Mar 2012, 00:05 by William Knight.)
  • Stramba din nas , privind in stanga si-n dreapta . Apoi isi impunse degetul aratator in piept .
    -Eu ? Se parea ca cercetasa se amuza pe seama ei , punandu-i porecle . Nici macar nu-i placea rozul . Scoase un elastec din buzunarul pijamalelor roz , cu pisici , prinzandu-si parul intr-o coada comoda . Pufni plictisita .

- Deci nu-ti amintesti exact cum ma numesc ? intreba aceasta in timp ce inca se juca cu coada blonda . Stiu si eu ?! continua aceasta . Suna un prieten sau intreaba publicul ..termina ea de spus ridicand ambele sprancene .

Isi privi din nou degetul , avand o oarecare retinere . Isi prinse si bretonul cu un alt accesoriu pentru par . Isi inclina capul intr-o parte scarpinandu-si nasul dupa care fruntea . Privi prin camera , plictisita si apoi se ghemui in patura sa , incercand sa priveasca tavanul murdar si plitisitor . Da , entru ea .. totul .. aproape totul era plictisitor
.

~ the stars are veiled~
“I spend so much time thinking about all the answers to the problem …
that I forget what the problem actually was.”

[Image: bj98p5.gif].[Image: n4v60g.gif]

Innocent liars member
Kate's cloneee :3
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: What's up ..your head is broken ? - by William Knight - 29 Feb 2012, 23:35

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  A Broken leg but a full heart Tora Chang 4 2,057 16 Feb 2012, 20:14
Last Post: Tora Chang