|
|
29 Feb 2012, 23:44
(This post was last modified: 29 Feb 2012, 23:45 by Isabella River.)
|
|
Isabella River
|
RP Posts: 1180
Casa: Viperini
Galeoni: 2430
Slujba: Profesor "Farmece"
|
|
- Isabella ridica din sprancene, vizibil surprinsa. Isi incrucisa bratele la piept si pe chip ii aparu o expresie plictisita.
De ce ii spunea Agnes asa ceva ? Nu stia chiar totul despre ea, deci cum sa isi permita sa spuna asemenea lucruri ? Isabella se indrepta spre fereastra si ramase acolo pentru cateva minute, uitandu-se la zapada ce se topea tot mai mult cu fiecare zi.
In sfarsit avea sa vina caldura. In sfarsit Viperina avea sa mai iasa din Castel - parca se saturase sa tot leneveasca in Camera de Zi a Viperinilor sau in orice alt loc din Hogwarts. Din moment ce ura iarna si nu prea suporta frigul, prefera sa ramana inauntru.
"- Vezi tu, Agnes.. Ideea este ca stiu ce vorbesc." spuse Isabella intr-un final si se intoarse cu fata spre fata de la Ochi-de-Soim. Isi adanci mainile in buzunarele robei si continua: "Si.. cam asta am vrut sa spun. Nu am gresit si nu am vorbit fara sa gandesc - pentru ca eu chiar asta gandeam."
Ridica usor din umeri si continua sa o priveasca drept in ochi pe Sefa de Casa de la Ochi-de-Soim. Adevarul era ca nici macar nu stia de ce se certa cu ea, din moment ce Ochi-de-Soimii nu prea erau o amenintare pentru Viperini. Dar daca tot prinsese o cearta, de ce sa se opreasca acum ?
Isa zambi si isi trase din nou scaunul simplu, din lemn, asezandu-se si asteptand raspunsul lui Agnes.
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|