Thread Closed 
~lost
01 Mar 2012, 20:41
  • Lexie isi dadu ochii peste cap. Cu astanu ajungeau nicaieri. Era obosita de atat ocara si cearta intre cercetasi si viperini. Nu intre toti, dar unii ca si ea si Julieta pur si simplu nu ajungeau la un numitor comun. Ofta adanc.

"Eu zic sa admitem amandoua ca niciuna nu e mai buna decat cealalta. Casele sunt egale si fiecare e mandru cu a sa. Fara vorbe rautacioase la adresa altora. Am obosit sa ma tot cert cu tine," spuse ea.

Si spera ca Julieta sa accepte. Prea multe chestii complicate pentru viperina in atat de scurt timp. Nu o va mai lua peste picior pe Julieta, insa nici ea nu era perfecta si trebuia sa admita asta.
    "Ok, nici eu nu sunt perfecta," continua, treasarind cand auzi adevarul vorbelor sale. "Si nici tu. Asa ca eu zic sa ne oprim din negare si sa acceptam adevarul."

Isi intinse mana alba si slaba in fata, incercand sa schiteze un zambet. Ii iesise schimonosit, insa era un inceput. Poate ca intre cele doua mai existau sanse de prietenie. Neah, nu prea credea asta, insa existau mari sanse de 'nedusmaneala'.

Inghiti in sec si zambi, de data asta sincer. Voia sa fie in regula, sa nu mai fie frusttrata din cauza asta.

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
~lost - by Lexie Stryder - 24 Feb 2012, 23:13
RE: ~lost - by Julieta D. Thibault - 24 Feb 2012, 23:20
RE: ~lost - by Lexie Stryder - 25 Feb 2012, 21:04
RE: ~lost - by Julieta D. Thibault - 25 Feb 2012, 21:15
RE: ~lost - by Lexie Stryder - 25 Feb 2012, 22:05
RE: ~lost - by Julieta D. Thibault - 25 Feb 2012, 22:14
RE: ~lost - by Lexie Stryder - 25 Feb 2012, 22:50
RE: ~lost - by Julieta D. Thibault - 25 Feb 2012, 23:35