make a wish.
|
02 Mar 2012, 16:43
(This post was last modified: 02 Mar 2012, 16:44 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Se uita la el, si ii prinse privirea.Ofta scurt.Nu avusese ea timp sa-si faca planuri pentru viitor, dar avea unele idei in schimb nu stia ce post avea sa urmeze..era bun gandul de profesoara, dar..inca nu se hotarase complet, mai avea timp.
Ii zambii, si ii placea sa discute cu el.Era de treaba, intelegator si avea mereu subiect de discutie cu el chiar daca il cunostea de cateva ore. Inghiti in sec si apoi privi spre el zicand: -Da, sincer m-am gandit sa optez pentru post de profesoara, dar..nu stiu..si privind partea cu viitorul vreau sa termin Hogwarts, si de acolo vad ce mai zic si parintii mei..si ma axez pe ce imi este mai bine. Cum ti se pare la Hogwarts?..continua ea uitandu-se la el facand ochii mari muscandu-si buza inferioara. Fiecare isi dorea cate ceva pentru viitor, dar ea nu se gandise aproape deloc.Ii se parea umpic ciudata faza, ca nu se gandise deloc dar asta e, mai avea inca timp..acum avea in plan sa termine Hogwarts. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|