make a wish.
|
02 Mar 2012, 16:59
(This post was last modified: 02 Mar 2012, 17:00 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Se uita in gol, si apoi isi cauta din nou o carte.Cartea de care ii zisese tatal ei..ca e destul de interesanta, si poate intr-o zi o va citi si o va interesa.Isi dadu ochii peste cap, si apoi se uita la Jake care se facuse comod pe un fotoliu din acea camera.
Simti frigul rece, si observa ca si Jake la fel.Nu se imbracase gros, pe motiv ca, nu stia ca o sa stea atata in Sectorul Interzis.Ea in fond venise doar pentru a-si cauta acea carte, si din fericire daduse peste Jake. Ii auzi afirmatia cu privire la Hogwarts, si era pe jumatate de acord cu el, infara de partea cu elevi.Da majoritatea erau prietenosi, dar nu toti.Nu ii spusese nimic de asta, ca sa nu-l descurajeze dar va vedea el in timp ca, nu toti sunt prietenosi ci cei mai multi se cred intr-o competitie facand totul numai pentru ei.Ofta si cand se intoarse inapoi lovi cu genunchiul de raft, si toate cartile picara pe ea..sau mai bine zis pe jos.Ofta si isi dadu ochii peste cap. -Ups..se putea ca astazi sa nu patesc ceva?..continua ea imbufnata si incepu sa adune din cartile de pe jos..dand de o carte interesanta. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|