|
|
A long hard road out of hell
|
03 Mar 2012, 12:56
(This post was last modified: 03 Mar 2012, 12:57 by Odette B. Malfoy.)
|
|
Odette B. Malfoy
|
RP Posts: 996
Casa: Viperini
Galeoni: 613
Animal: Sarpe veninos - "Aymar", Lup - "Nymeria"
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Habar nu avea cum sa inceapa. Ii spuse pentru inceput cu Fred o inchise in Azkaban din cauza lui Ryan apoi cum Carsten Wildrig o salvase de acolo. O trecura fiorii cand ii spusa modul lui inteligent de a o scoate de acolo. fusesera amandoi aruncati in mare din Azkaban. Incepu sa rada cand isi aminti cum o facu Carsten sa taca in clipa in care fata incepu sa tipe la el ca ar fi putut sa o omoare. O sarutase. Odette ramasese complet uimita atunci nestiind ce sa faca. La inceput se opuse apoi cand ajunsera la acel han din Hogsmeade fu putin mai draguta. Avusesera o relatie de saptezeci si doua de ore iar acum Odette multumea bunului Dumnezeu ca fusese numai atat.
Dupa cateva luni se intalnisera in Padurea lui Dean, cand Odette mersese acolo cu cortul dar isi uitase cortul. Avusese noroc de mama ei ca i-l adusese insa ii prinsese pe amandoi tavalindu-se in zapada si interpreta totul gresit, crezand ca ei erau impreuna dar se inselase amarnic. Carsten urma sa se casatoreasca iar ei ramasesera prieteni extraordinar de buni.
-Si apoi mama s-a decis sa imi spuna ca pe cand avea saptesprezece ani i-a sucit un nebun mintile si a lasat-o insarcinata. Si asa s-a intamplat ca am un frate, rase Odette. Insa nu imi pare deloc rau.
Odette Bellatrix Malfoy
In Slytherin you'll make your real friends....
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|