Thread Closed 
something is going ot happen.
03 Mar 2012, 20:39
  • Viperinul fu putin surprins sa auda cuvintele fetei. Se simtea constransa acum ca avea un angajament atat de mare fata de cineva. Se gandi pentru o clipa de ce se simtea asa. Era din cauza emotiilor? Sau indoieli? Sau din cauza ca nu iubea suficient acea persoana?

Sincer, nu credea ca era ultima varianta. Parea o persoana hotarata si suficient de matura incat sa stie care sunt alegerile corecte pentru ea. Insa nu putea fi niciodata sigur. Cea mai sigura cale ar fi fost sa o intrebe, insa isi dadu seama cat de nepoliticos si de personal suna acea intrebare.

Gandul ii zbura brusc la Ivy, in prezenta careia se simtea atat de confortabil si atat de la locul sau incat nu isi mai putea gasi alt loc. Isi alunga din minte acele ganduri.

Jake se gandi pentru o clipa inainte sa ii rasounda Indiei. Nu prea stia ce putea sa ii spuna. Avea trecutul unui vrajitor obisnuit, chiar nimic special.
    "Ei bine, am cresut intr-o familie de vrajitori cu sange pur foarte instariti. Si am facut un fet de scoala patriculara pana acum. Apoi au vrut sa ma trimita la Drumstang insa am refuzat si am venit aici," spuse le, ridicand din umeri.

Nu prea ii placea sa vorbeasca despre el. Nu i se parea nimic interesant si il facea sa se simta cudat intr-un fel pe care nu il putea explica.

I look so good I might die
[Image: knAot.gif] [Image: ordME.gif] [Image: wzOiJ.gif]
Give me a scotch. I'm starving.

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: something is going ot happen. - by Michael Stark - 03 Mar 2012, 20:39