|
|
03 Mar 2012, 21:38
|
|
Ivy Thibault
|
RP Posts: 722
Casa: Viperini
Galeoni: 2241
Animal: Tigru - "Hope"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Zambetul lui Ivy disparu incet atunci cand auzi ce supsese fata. Allison? Asta nu era numele ei? Ok, al doilea. Si totusi, erau o gramada de Allison pe lumea asta. Dar cate disparute? Viperina isi alunga din minte acest gand si se calma putin. Niciodata nu ramanea calma, atunci cand era vorba de cineva cu numele ei. O facea sa creada ca era vorba despre ea. Si pe buna dreptate avand in vedere ca nu stia nici de unde provenea.
Lua scrisoarea din mana Indiei si o citi cu atentie. Zambi cand viperina propuse sa ii faca cinste daca dezleaga misterul. Stiu ca acum esti plecat cu Devoratorii, insa am ceva foarte important sa-ti spun. Deci tatal Indiei era Devorator. Oare si mama ei era la fel? In orice caz, avea ceva "foarte important" sa ii spuna. Ce putea fi asa de important incat sa vrea sa ii trimita o scrisoare cat timp e plecat cu Devoratorii. Asa ceva nu se face prea des. Ei bine, mai intai, vroiam sa-ti zic ca am primit cartea ta pentru Allison, e foarta frumoasa, o sa-i placa cu siguranta. Aici intervine Allison. Tatal Indiei, William, ii trimisese o carte. O carte care ii va placea lui Allison cu siguranta. Oare despre ce carte era vorba? Totusi, tocmai asta este problema...Ea...nu mai e. Ce? Allison disparuse? Dupa cuvintele mamei Indiei, era panicata si speriata. Inseamna ca Allison trebuia sa fie o persoana importanta pentru ea. O verisoara, o sora, ofiica sau o soacra. Se gandi care dintre ele. Nu stiu ce i s-a intamplat, dar, dupa ce m-am intors de la plimbare, disparuse! Deci fusese la plimbare. Si cand se intorsese, Allison nu mai era. Cam ciudat...
Si totusi, finalul o intriga cel mai tare pe Ivy. Era intrerupt brusc. Ca si cum nu mai putuse sa scrie. Ca si cum ar fi fost oprita de cineva. Oare ce i se intamplase?
"Unde ai gasit asta?" intreba viperina curioasa.
i'll stop at nothing to achieve freedom
“Life doesn't stop for anybody.”
|
|
Messages In This Thread |
RE: revealing the truth - by Ivy Thibault - 03 Mar 2012, 21:38
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|