|
03 Mar 2012, 22:22
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Rachelle chicoti la replicile celor trei prieteni, mangaind blanita maronie si curata a catelusului simtindu-i capul micut pe genuchiul sau. Era o senzatie atat de dulce, o asemenea fiinta abandonata. Dar la schimbul de replici, Rae tresari speriata "Nu vrea." zise fata impacientandu-se; "Stiu eu, mai bine." mormai ea nepasatoare, stiind ca acum va fi "atacata" cu vreo replica. Blake se aseza langa Rae lasandu-si capul pe spate privindu-i dezgustat pe Odette si Fred cum se sarutau pe pamantul umed, dupa expresia fetei parea ca se gandeste intens la ceva; asa ca Rachelle nu se obosi sa-l deranjeze. Isi aseza capul pe umarul lui, jucandu-se cu bratara sa ascultand zgomotul provocat de frecarea zalelor semana cu clinchetul unui clopotel. Era placut, sa iti petreci asa o zi intreaga; nimic nu parea mai frumos.
" Ce s-a intamplat cu voi?" intreba la un moment dat Fred intrerupand tacerea ce se lasase, Blake se trezi din visare la fel si Rae tresarind usor ridicandu-se, isi simtea picorul drept parca intepat de o mie de ace in acelasi timp de fiecare data cand il misca. Nimeni nu cred ca suporta sa ii fie amortit piciorul si sa aiba acea senzatie groaznic. Blake si Rachelle intreba in acelasi timp ce ar putea sa se intample, totul parea normal. Linistit. Oddy era in brate la Fred sarutandu-se ..
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|