|
03 Mar 2012, 22:33
(This post was last modified: 03 Mar 2012, 22:33 by Michael Stark.)
|
|
Michael Stark
|
RP Posts: 204
Casa: Niciuna
Galeoni: 780
|
|
- Jake ridica din sprancene vazand-o pe Julieta atat de indecisa. Intr-adevar, nici el nu ar fi stiut ce sa creada.
Rasfoi cartea, cautand si alte detalii. Auzindu-i intrebarea cercetasei, acesta dadu din cap dezaprobator, spunandu-i ca nu mai era nimic pe acolo care sa dovedeasca faptele acelea despre parintii ei.
Totusi, imediat dupa aceea, dintre paginile cartii cazu un pliculet rosu pe jos. Jake il privi, ezitand o clipa, apoi il lua in mana. Era o Urlatoare. In clipa in care isi dadu seama de asta, aceasta se deschise cu un clic ciudat. Se auzi o voce de femeie.
Draga Julieta,
Vreau sa stii ca noi suntem bine si ca te iubim din tot sufletul nostru. Niciodata nu am fost mai mandrii de tine, si de ceea ce ai devenit, din pacate nu cu ajutorul nostru. Pe cand vei auzi aceasta Urlatoare, vei descoperi despre noi ceva ce te va soca. Imi pare atat de rau ca trebuie sa infrunti asta de una singura...
Eu si tatal tau suntem Devoratori. Ne pare atat de rau ca te-am mintit. Nu stiu cum sa iti spun asta, insa a trebuit. Voiam sa te tinem departe de Ordin si de toate celelalte. Cand am auzit ca esti la cercetasi, stiam ca nu vom mai putea sa te convingem. Ne pare atat de rau scumpo! Vei descoperi raspunsurile la toate intrebarile tale in timp, draga.
Apoi, pliculetul deschis se transforma in cenusa care se evapora inainte sa atinga podeaua.
I look so good I might die
Give me a scotch. I'm starving.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|