|
|
03 Mar 2012, 22:52
|
|
Isolde du Maurier
|
RP Posts: 737
Casa: Viperini
Galeoni: 3370
Animal: Sarpe neveninos - "Ginger"
Slujba: Profesor "Grija fata de Creaturile Magice"
|
|
- India o examina pe Ivy in timp ce aceasta citea, si observa ca si fata era la fel de intrigata de misterul scrisorii ca si ea. Era chiar ciudat, si tocmai asta o innebunea pe vrajitoare cel mai mult. De ce sa ii ascunda mama ei pe cineva atat de important? Scrisoarea se terminase brusc, deci probabil ca ori fusese oprita de cineva, ori considerase ca nu mai era nevoie sa o mai continue. Era posibil si sa o fi gasit pe aceasta misterioasa Allison, insa, inca o data, de ce nu ii spusese si ei?
"Era in cartea pentru Allison. Cel putin, asa scria pe prima pagina, si deci, am considerat ca era aceea de care vorbea mama. Nu inteleg, nu mi-a spus niciodata despre vreo persoana numita asa care sa fi fost importanta pentur ea. Judecand dupa faptul ca tata a murit cand eu aveam 5 ani, iar eu am fost nascuta imediat dupa ce s-au casatorit, eu aveam intre 1 si 5 ani. "
Statu cateva minute pe ganduri, incercand sa-si aminteasca daca vreodata mama ei ii povestise de aceasta tanara misterioasa. Nici macar bunica ei...unde oare putea fi Allison?
THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|