See that coming !
|
15 Mar 2012, 17:04
|||
|
|||
Inca era prea departe pentru a intelege ceea ce intr-un mod mai mult disperat decat politicos ii adresa persoana care se indrepta spre ea. Agnes nu putu deslusi decat cuvintele “-Hei ; Witch ; Dumbledore; “ iar in secunda urmatoare simti toata greutatea unui eleve de la Cercetasi cum ii strivea un umar. Respira greoi, roba ii era plina de noroi fiind stropita pana aproape de mijloc… se vedea ca alergase tot drumul.
“-Scuza-ma!” icni aceasta si se trase intr-o parte. Parul blond ii era ravasit iar ochii ii scaparau frenetici. “ “-Ai fost chemata de director, vino! Nu prea cred ca ii face placere sa astepte. Profesorul Flitwik m-a trimis inca de acum jumatate de ora sa te caut… trebuia sa fii la Potiuni. Apropo, ma numesc Luciana .” Spuse totul parca dintr-o suflare . Era greoi sa o urmaresti. “- Ah, sa nu iti faci griji! Adauga aceasta vazand expresia confuza de pe fata fetei. Iti vor explica ei mai bine insa… E vorba despre o mica asociatie. Cred ca asta e cuvantul potrivit. Sunt curioasa pe cine au mai ales. Sunt putini elevi in scoala care mai au abilitati deosebite. Seful casei tale spunea ca esti magmetamorf , eu sunt animag.“ Brusc intoarse privirea si fixa timp de cateva secunde salcia dupa care adauga scurt: “- Continua drumul, eu va voi astepta la Urlet in Noapte.” Dupa aceste cateva minute pe care oricine le putea cataloga ca fiind in topul celor mai ciudate lucruri care ti se pot intampla chiar si la o scoala de farmece si vrajitorii Agnes….. ![]() ~~ 'Yesterday is history, tomorrow is a mystery but today is a gift, that's why we call it the present.'
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
See that coming ! - by Agnes Marie Lovel - 04 Mar 2012, 21:43
RE: See that coming ! - by Luciana E. Flamel - 15 Mar 2012, 17:04
RE: See that coming ! - by Oswin A. Cameron - 15 Mar 2012, 19:49
RE: See that coming ! - by Luciana E. Flamel - 15 Mar 2012, 21:08
RE: See that coming ! - by Oswin A. Cameron - 19 Mar 2012, 16:21
RE: See that coming ! - by Luciana E. Flamel - 19 Mar 2012, 18:28
RE: See that coming ! - by Oswin A. Cameron - 20 Mar 2012, 16:54