|
17 Mar 2012, 22:17
|
|
Michael Stark
|
RP Posts: 204
Casa: Niciuna
Galeoni: 780
|
|
- Jake zambi cand ii auzi vorbele lui Lucas. Intr-adevar, in castel erau foarte multe fete dragute, desi pentru Jake, niciuna nu se compara cu Ivy. Defapt, nicio fata de nicaieri, nu numai de la castel, nu se comparau cu Ivy. Ivy era pur si simplu perfecta.
Lucas parea usor rigid cand vorbea despre fete, ceea ce il facea pe Jake sa se intrebe daca avusese probleme cu vreo fata, sau, dimpotriva, erau prea multe care il voiau. Nu excludea a doua varianta. Lucas era vizibil un baiat aratos, cu o atitudine pe masura, si asta ii inspirase de la inceput.
Desi invatase in toata viata lui de pana acum sa nu se lase niciodata, dar niciodata pacalit de aparente. Nu degeaba se spunea ca acestea insala. Era perfect adevarat. De exemplu, Julieta era un exemplu. Ea arata de parca ar fi castigat un miss Univers, si totusi, a devenit Devoratoare pentru ca parintii ei erau rapititi cand a aflat ca acestia au mintit-o toata viata.
Incerca sa alunge acel gand si sa se concentreze pe discutia lui cu Lucas.
"Ei bine, trecutul meu...nu e prea interesant. Am crescut intr-o familie instarita cu sange pur si am dus o copilarie normala. Am venit la Hogwarts mai tarziu si m-am integrat repede," spuse Jake, ridicand din umeri. "Dar trecutul tau?"
I look so good I might die
Give me a scotch. I'm starving.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|